31 Aralık 2007 Pazartesi

Sarayda yılbaşı keyfi!

Eskiler, yeni yıla nasıl girilirse, tüm yılın aynı şekilde geçeceğine inanırlarmış… 2008 yılını en güzel şekilde yaşamınız için sizlere yılbaşı gecenizi Çırağan Palace Kempinski İstanbul’un keyifli seçenekler sunan restoranlarında geçirmenizi öneririz. Çırağan Palace Kempinski bünyesindeki Tuğra, Laledan, Gazebo Restoranları ve Çırağan Bar, 31 Aralık 2007 gecesi birbirinden farklı aktiviteler ve Şef Rudolf Van Nunen ve ekibi tarafından özenle hazırlanan mönüleri ile misafirlerine unutulmaz bir yılbaşı kutlaması yaşatacak.
Birçok ulusal ve uluslararası ödül kazanan “Tuğra Restaurant” yılbaşı gecesi misafirlerini, Osmanlı-Türk yemeklerinden oluşan özel mönüsüyle ağırlayacak. Farklı süprizlerle unutulmaz bir yılbaşı kutlamasının yaşanacağı mekanda, akşam yemeği saat 20.30’da başlayacak. Osmanlı atmosferinin hakim olduğu Tuğra Restoran’da yılbaşı gecesi, canlı fasıl müziği geleneksel lezzetlere eşlik edecek.
Kişi başı 290 YTL+KDV (içecekler A la carte) Laledan Balık Restaurant’ta ise saat 20.30’dan itibaren ritm, klavye ve gitardan oluşan kuartet ile keyifli müziğin keyfine varıp, “Neptün Krallığı” isimli enfes deniz ürünlerinin yeralacağı büfede lezzetli başlangıçlar, ana yemekler ve tatlıların tadına doyamayacaksınız. Kişi başı 260 YTL+KDV.(içecekler A la carte) Gazebo Lounge & Restaurant’da saat 21.00’den sonra, canlı müzik eşliğinde sevdiklerinizle beraber bir yandan eşsiz manzarayı izlerken, bir yandan da özenle hazırlanmış yeni yıla özel yemeklerin tadı damaklarınızda kalacak! Kişi başı 250 YTL+KDV (içecekler A la carte) Sabahın ilk ışıklarına kadar sürecek Çırağan Bar’daki eğlenceye ise caz müziği hakim olacak. Çırağan Bar’ın keyifli atmosferinde, canlı caz müziğine dünyadan çeşitli lezzetlerin sunulacağı “Özel Yılbası Mönüsü” eşlik edecek.. Kişi başı 150 YTL+KDV ( İçecekler A la carte)

Tel: 0.212.259 03 94

Hiç yorum yok: