31 Aralık 2007 Pazartesi

Tatil Merkezlerinde Yeni Yıl Hazırlıkları

AA muhabirlerinin aldığı bilgilere göre, Antalya’nın Belek beldesindeki Xanadu Resort Otel’de Nükhet Duru, Susesi Otel’de Ferhat Göçer, Le Chateau De Prestige Otel’de Burcu Güneş, Kremlin Palace Otel’de 30 Aralık gecesi Serdar Ortaç, yılbaşı gecesi ise Grup Turkuaz konser verecek. Konserleri dinlemek isteyenler 100 ila 200 YTL arasında değişen bedel ödeyecek.
Antalya’da yılbaşında ünlü sanatçıların konser vermeyeceği oteller ise animasyonlar ve yerel sanatçıların konserleriyle tatilcileri eğlendirmeye çalışacak. Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Başkanı Ahmet Barut, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yılbaşı tatilinde kayak merkezleri ile kaplıcaların bulunduğu bölgelerdeki otellerin güney sahillerindeki otellere göre daha şanslı olacaklarını söyledi. Barut, şunları kaydetti:
"Yılbaşı tatilinde özellikle kayak merkezlerindeki oteller ile kaplıca otelleri dolacak. Yerli turist yılbaşında da kayak merkezlerini tercih edecek. Antalya ve bazı sahil beldelerindeki konaklama tesislerine de ilgi olacaktır ama kayak ve kaplıca merkezlerindeki oteller kadar değil. Antalya’daki otellerin tamamen dolması beklenmiyor. Antalya’da açık kalan az sayıdaki otel hem yerli hem de yabancı turistleri ağırlayacak."

Hiç yorum yok: