31 Aralık 2007 Pazartesi

Yeni yılda samba ateşi

Yeni yıla girerken Bodrum’a tepeden bakıp, kanatlandığınızı hissederken, aynı zamanda Rio Karnavalını Bodrum’da yaşamaya ne dersiniz? Kaleyi ve tüm Bodrum’u gören eşsiz manzarasıyla The Marmara Bodrum, yılbaşında son albümü Madrugada ile kariyerinin zirvesine yerleşen Brezilyalı Latin Şarkıcı Manu Le Prince’ i ağırlayacak. Latin şarkıcı, ses tonunun sıcaklığı, kompozitörlüğü ve müziği başka bir boyuta taşıyan sihirli yorumu ile konukları büyüleyecek. Manu Le Prince’e ateşli danslarıyla Brezilyalı samba grubu eşlik edecek.Ödüllü The Marmara şeflerinin hazırladığı birbirinden lezzetli tatların sunulacağı özel yılbaşı yemeği ile başlayacak yeni yıl gecesi, gece yarısından sonra Rio Karnavalı’nı aratmayacak Samba gösterisi ile devam edecek. The Marmara Bodrum, geleneksel hale getirdiği havai fişek gösterisini bu yıl da sürdürücek.
Ücretsiz fitness center, Türk hamamı, sauna, jakuzi keyfi sunan The Marmara Bodrum’da Açık büfe kahvaltı dahil konaklama fiyatı standart double odalarda, günlük, kişi başı 175 YTL.
The Marmara Bodrum, 2000’den bu yana “Small Luxury Hotels of the World” üyesi ve ayrica ‘Five Star Diamond Award’ ödüllü.
Tel: 0.252.313 81 30

Hiç yorum yok: