24 Haziran 2008 Salı

Ozkaymak Incekum Otel / 5* / Herşey Dahil

Bölge:Alanya
Konum:Incekum Mevkii-Denize Sıfır / Alanya 23 Km./ Antalya 110 km. / Havalimanı 95 km.
Genel Özellikler:
Toplam 346 odası vardır, 1 kapalı, 1 adet kaydıraklı havuzu vardır. Antalya Bölgesinde en güzel bahçeye sahip otellerden birisidir. Açık ve kapalı olmak üzere jimnastik salonu, hamam, fin saunası, mini club, tenis, bilardo, rüzgar sörfü, kano, deniz bisikleti, Alanya ya hafta da 3 kez servis, 120 ve 50 kişilik 2 toplantı salonu, oyun odası, diskotek, full-animasyon, çocuk klubü, çocuk oyun bahçesi bulunmaktadır.
Yeme - İçme:
700 kişi kapasiteli ana restoran, 2 açık alan restoran, 7 adet bar olarak Açık büfe sabah, öğle ve akşam yemekleri, geç kahvaltı, yerli alkollü veya alkolsüz içecekler ( 07.00-24.00 arası ), hizmet vermektedir.
Oda Özellikleri:
Uydu yayın TV, direk telefon, minibar, manzaralı ve möbleli balkon, lüks mefruşat, kuvetli banyo, saç kurutma makinesi ve diğer konfor unsurları ile 335 adet standart oda, 16 suit oda, 8 aile odası bulunmaktadır.
Havuz - Deniz:
2 açık yüzme havuzu, su kaydırakları, kapalı havuz, özel plaj.
Aktivite İmkanları:
Akşamları animasyon gösterileri, tenis, masa tenisi, voleybol, jimnastik salonu, Bilardo, kano,darts, rüzgar sörfü ve tüm su sporları.
Çocuklar İçin:

Hizmetler:
Açık büfe sabah, öğle ve akşam yemekleri, geç kahvaltı, yerli alkollü veya alkolsüz içecekler ( 07.00-24.00 arası ), jimnastik salonu, hamam, fin saunası, mini club, tenis, bilardo, rüzgar sörfü, kano, deniz bisikleti, Alanya ya hafta da 3 kez servis
Ücretli Hizmetler:
Motorlu su sporları, ithal içecekler, taze sıkılmış meyve suları, 24.00 den sonra alınan yiyecek ve içecekler, türk kahvesi,minibar, lale bar, çamaşır temizleme, telefon,fax, alışveriş merkezi, doktor, bebek bakıcılığı.

Hiç yorum yok: