22 Haziran 2008 Pazar

YAZ AYLARI İLE BİRLİKTE TUR ŞİRKETLERİ CAZİP TATİL İMKANLARI SUNUYOR

Yaz aylarının başlaması ve turizm sezonunun açılması ile birlikte tur şirketleri de cazip tatil imkanları sunmaya başladı.
Gaziantep'te özel bir tur şirketinin ortaklarından Murat Tekeoğlu, ''Okul gezilerinin bittiği bu dönemde iç turizme yönelik turlar düzenliyoruz. İlkbahar mevsimi ağırlıklı olarak kültür turizmi ile geçti. Havaların ısınması ile birlikte deniz ve güneş turizmi başladı. Bu çerçevede vatandaşlarımıza en ucuz tatil imkanlarını sunmaya çalışıyoruz. Şu anda Akdeniz Bölgesi'nde 3 öğün açık büfe, alkollü-alkolsüz içecekler dahil 40-45 YTL gecelik ücretle otel rezervasyonları yapıyoruz. Tatil beldeleri arasında Antalya, Alanya, Fethiye, Kuşadası gibi yerler var'' dedi.

Günübirlik turlar da düzenlediklerini kaydeden Tekeoğlu, ''Özellikle bu dönemde Karadeniz turlarımıza oldukça fazla talep var. Karadeniz Bölgesine bir haftalık turlar düzenliyoruz. Ücret olarak da kişi başına 400 YTL alıyoruz. Buna konaklama, yemek, ulaşım hepsi dahil. İnsanlar 400 YTL ücretle bir hafta tatil yapma imkanı buluyorlar. Ancak bu turları düzenleyebilmemiz için grup halinde başvuru yapılması gerekiyor. Grup sayısı ise en az 15 kişiden oluşmalı'' diye konuştu.
Tekeoğlu, gidilebilecek tatil yerleri konusunda da bazı tavsiyelerde bulunarak, ''Vatandaşlarımız kültür turu istiyorlarsa şu anda Nemrut'a gitmenin tam zamanı. Çünkü kışın soğuk olduğu için gidilemiyor. Kapadokya'ya gideceklere de şu an özel imkanlar sunuyoruz. Bir gece konaklama, açık büfe yemek dahil 120 YTL. Bir de sonbaharda kültür turlarına katılmak isteyen vatandaşlarımız şimdiden rezervasyon yaparlarsa yüzde 20-30 oranında indirim yapıyoruz'' şeklinde konuştu.

Hiç yorum yok: