22 Haziran 2008 Pazar

YERLİ TURİST BU YAZ YABANCIDAN 200 EURO DAHA UCUZA TATİL YAPACAK

Rusya ağırlıklı çalışan turizm şirketi Odeon Tur, bu yıl yerli turist için hazırladığı tatil paketleriyle ’Yabancıya ucuz, Türklere pahalı tatil’ anlayışını tersine çevirmeyi hedefliyor.
Odeon Tur İç Pazar Yöneticisi Fuat Ersoy, "İç pazara da, dış pazardan daha cazip tatil paketleri sunuyoruz. Beş yıldızlı otelde bir hafta her şey dahil konaklama, uçakla ulaşım, transferler ve şehir turu dahil tatil programları satmaya başladık" dedi.

Yatak kapasitesi fazla
Ersoy, hazırladıkları yeni tatil seçenekleriyle Türklerin yabancı turistlerden aynı olanaklardaki tatile 200 Euro daha ucuza yapabileceklerine dikkat çekti. Ersoy, "Yerli turist, Rusya’dan gelen turistten de 250 dolar daha ucuza tatil yapabilecek. Bunu sağlamamızda uçak hareketinin büyük rolü var. Antalya’daki yatak kapasitesinin fazlalığı, enflasyonun ve döviz kurunun fazla yükselmeyişi de etkendir" diye konuştu.
7 günlük paketler
Fuat Ersoy, yaz boyunca her hafta 7 günlük paket tatil programları düzenlediklerini belirtti. Bu paket programlarla iç pazara da dış pazardan daha cazip tatil paketleri sunduklarını söyleyen Ersoy, şöyle konuştu: "Bir hafta beş yıldızlı bir otelde her şey dahil konaklama, uçakla ulaşım, transferler ve bir şehir turu dahil fiyat 572 YTL. Uçak, transfer, 7 gece her şey dahil konaklamanın olduğu 4 yıldızlı otel 527 YTL, üç yıldızlı otel 480 YTL’den satılıyor. Ayrıca anlaşmalı bankaların kredi kartlarıyla da taksit olanakları sunuyoruz." Fuat Ersoy, iç pazarın da erken rezervasyona alıştığını, Haziran ayına kadar düzenlenen erken rezervasyon indiriminden 16 bin kişinin faydalandığını sözlerine ekledi.

Hiç yorum yok: