31 Aralık 2007 Pazartesi

Çeşme'de termalli yılbaşı ayrıcalığı

Çeşme’deki Ilıca Hotel Spa & Wellness Resort, yılbaşı gecesi için özel bir program hazırladı. 31 Aralık gecesinde İlhan Şeşen’in sahne alacağı gala gecesinin düzenleneceğini belirten Ilıca Hotel Genel Müdürü Yakup Demir, konuklarına zengin bir mönü hazırladıklarını ve düzenledikleri gala gecesiyle 2007 yılına unutulmaz bir şekilde veda edeceklerini söyledi.

Yılbaşı tatili için Ilıca Hotel’i tercih edecekler için uygun fiyat seçenekleri sunduklarını dile getiren Demir, “Yeni yıla hem dinlenerek hem de eğlenerek girmek isteyen misafirlerimiz çok özel imkanlardan da faydalanabilecek. Gece boyunca İlhan Şeşen’in eşsiz yorumunu dinleyen konuklarımız geceye Vento Bar & Disco ‘daki “DJ PARTY” ile devam edecekler. 1 Ocak günü öğle saatlerine kadar devam edecek olan açık büfe geç kahvaltının yanı sıra otelimizde yer alan Termal SPA Sağlık ve Güzellik Merkezi’ndeki Türk hamamı, sauna, fitness center ve termal havuzlarda da dinlenebilecekler.” dedi.

2007 yaz sezonunda en iyi 10 düğün mekanı arasında 6’ncı seçildiklerini ve daha üst sıralara çıkma hedeflerini gerçekleştirebilmek için yıl boyunca çalıştıklarını belirten Yakup Demir, “Geçtiğimiz yaz, otelimiz bu listeye alınmaya layık görüldü. Biz de tüm personelimizle bu doğrultuda hareket ediyor ve konuklarımıza en yüksek düzeyde hizmet vermeye çalışıyoruz” diye konuştu.

Hiç yorum yok: